II. Tintasárkány Íróműhely2015 JÚLIUS 15


A júliusi műhely nagy sikerére való tekintettel augusztusban újra megszervezzük a Tintasárkány Íróműhelyt Kisnánán, a Mátra szívében, Eger és Gyöngyös között félúton.

Ha szeretné a nyárutó három napját egy csendes mátrai faluban tölteni irodalommal, jó társasággal egy középkori vár tőszomszédságában, akkor jöjjön el Halász Margit írónő II. Tintasárkány Íróműhelyébe!

„Nagyon jól kiválasztott helyszín, remek oldott hangulat. Kreativitás, kultúra (múlt és jelen világa) mind együtt. Ideális kreatív kikapcsolódás – felüdülés volt!” – írta visszajelzésében az első műhely egyik résztvevője.

Az íróműhely célja, hogy a résztvevők elmerüljenek az írás rejtelmeiben. A műhelyvezető értő segítségével egyéni szövegeket fabrikáljanak, különböző műfajokkal kísérletezzenek, csiszolják stílusuk, és közben igazi kikapcsolódásban legyen részük.

A műhelyfoglalkozásokat követően lehetőség van várlátogatásra, túrázásra, a környék bebarangolására, inspirációszerzésre.

Amit feltétlenül hozzon magával: ceruzát, tollat, jegyzetfüzetet, laptopot, határtalan fantáziát, játékos kedvet és derűt.

„Minden tetszett, remek volt a program, a hangulat. Rövid időre jöttünk sajnos, szívesen maradtam volna még. Máskor is szívesen jövök!”

Az íróműhely ideje: 2015. augusztus 21-23. (Érkezés: augusztus 21-én déli 12-ig egyénileg.  Közös ebéddel indul a program, és augusztus 23-án közös ebéddel zárul.)

Szállás: Vár-Liget Vendégház (Elszállásolás 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban.)

Korhatár: Középiskolástól nyugdíjasig

A programban többek között: műhelymunka (tematika), szalonnasütés, grillezés, tábortűz, igény szerint túra, helyi ízek kóstolása is szerepel.

Részvételi díj: 20.000 Ft/fő. (A részvételi díj tartalmazza a szállást, 3 ebédet, a műhelyfoglalkozásokat, pálinkakóstolót.)

Jelentkezési határidő: 2015. augusztus 15. (folyamatosan, amíg be nem telnek a helyek, jelentkezési lap)

Részletes információ: tintasarkany(kukac)gmail(pont)com és a 20/931-5963

Ha a későbbiekben is szeretne értesülni íróműhelyekről, kurzusokról, akkor kérjük, hogy jelezze a fenti e-mail címen, vagy kövessen minket facebook-on!


Köszönöm
a figyelmet!